YleistäOsastotKalustoJuhlasaliYhteystiedotLinkit


Espoon VPK Esbo FBK 120 vuotta år

Juhlasali

Yleiskuvaus

Palokuntamme toimitalossa on keittiö ja juhlasali, josta löytyy tilat maksimissaan 120:lle juhlavieraalle (juhlien luonne ja ohjelman laatu saattavat rajoittaa käytännön maksimikapasiteettia). Tilaa on viime vuosina remontoitu melkoisesti, joten jos olet käynyt monia vuosia sitten salissamme, saatat yllättyä tänä päivänä! Viimeisin remontin vaihe valmistui maaliskuussa 2015, jolloin juhlasalin puupaneelit maalattiin ja seinät levytettiin uudelleen. Koristelua varten asennettiin salin pitkille seinille koristekoukkuja tasaisin välein. Myös valaisimet kunnostettiin samassa yhteydessä ja korvattiin keittiön vanhat jääkaapit uusilla. Päivitetyt kuvat salin uudesta ilmeestä löytyvät tämän sivun alaosasta.

Juhlatilaamme käytetään paljon mm. häätilaisuuksien ja syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Myös pienemmät tilaisuudet, kuten ristiäiset, muistotilaisuudet ja kokoukset ovat melko yleisiä tiloissamme järjestettäviä tapahtumia. Ajoittain kiertävät huonekalu- ja kenkä- ynnä muut kauppiaat käyttävät saliamme myyntipaikkana. Näistä myyntitapahtumista tarkempaa tietoa saatte seuraamalla paikallislehtien ilmoituksia.

Salimme on kooltaan noin 15x8 metriä, joten sijoitteluvaihtoehtoja pöydille on riittävästi (riippuen vierasmäärästä). Sähkötyöt salin sisällä kestävät hyvin mm. vahvistettua musiikkia soittavia bändejä. Tilan akustiikkaa on yleisesti pidetty hyvänä. Asiakas voi valita haluamansa pitopalvelun hoitamaan tarjoilut.

Lokakuussa 2015 salimme sai nykyaikaiset AV-laitteet kokous- ja juhlakäyttöä varten. Tähän laitteistoon kuuluvat: suuri valkokangas, Epsonin suurivalotehoinen videotykki, JBL:n kaiuttimet, mikseri sekä vahvistin. Lisäksi asiakas saa käyttöönsä langattoman mikrofonin ja RCA-audiokaapelin sekä HDMI-kaapelin. Asiakkaan laitteet liitetään järjestelmään käyttöpaneelin kautta, jossa on säädöt moottorikankaalle sekä äänenvoimakkuudelle. Liitäntöinä löytyvät VIDEO, VGA ja HDMI kuvalle/äänelle ja RCA äänelle. Myös ylimääräinen mikrofoniliitäntä on käytettävissä.

Muita tiloja salissamme ovat uusitut narikka sekä kolme WC:tä (kaksi naisille, yksi miehille) ja siivouskomero, josta asiakas löytää kaikki tarvittavat siivousvälineet. Talon puolesta tarjoamme asiakkaille myös perustaloustarvikkeet, joihin kuuluu WC-paperit, paperikäsipyyhkeet, roskapussit, suodatinpussit kahvinkeittimeen ja astiapyyhkeet. Pyörätuolilla liikkuville talosta löytyy siirrettävät luiskat, joita pitkin liikuntarajoitteiset voivat siirtyä pääoven portaiden yli saliin.


   
Juhlasalimme sijainti on ihanteellinen: matkaa Espoon Tuomiokirkolle, joka sijaitsee Espoonjoen toisella puolella, on noin 400 metriä. Saman verran matkaa on myös juna-asemalle, joka palvelee julkisen liikenteen käyttäjiä aamusta iltaan. Lähimmät bussipysäkit ovat myös saman etäisyyden päässä, kuin myös taksitolpat. Vaikka Espoon keskus onkin vilkasta aluetta, tilamme on hieman syrjässä pääväylistä ja näin ollen paikallinen miljöö on rauhallinen sekä kauttakulkuliikenne vähäistä. Pysäköintitilaa tontiltamme löytyy noin viidelletoista autolle. Koska alueella on asutusta sekä talossa toimii aktiivinen palokunta, pyydetään asiakkaita pysäköimään autonsa niin että talon ympärillä olevat tiet ja palokunnan piha (ns. alapiha) jäävät tyhjiksi. Asiakkaan käyttöön kuuluu myös VPK-talon päädyssä oleva nurmialue, jonne voi pystyttää vaikkapa kevyen huvilateltan ja tuoda puutarhakalusteita oleskelua varten.

Varustelu   

Salimme varusteluun kuuluu hyväkuntoiset, käsinojattomat tuolit (130 kpl) sekä siistit kuuden hengen taittopöydät (25 kpl). Pöytien mitat ovat 160x80x75 cm. (pituus x leveys x korkeus). Keittiöstämme löydät kaksi jääkaappia joissa kussakin on yksi pieni pakastinlokero, kahvinkeittimen, vedenkeittimen, suurtalousastianpesukoneen, mikroaaltouunin sekä kiertoilmauunin. Lisäksi tuulikaapissa on yksi täyspitkä jääkaappi virvokkeita varten.Vuokrahintaan sisältyvään muuhun varusteluun kuuluu kahviastiastosarjoja (4 erilaista sarjaa, sarjojen koot 40-150 kappaletta), kahvimukeja, kahvitarjoiluvälineitä, kahvilusikoita, pannuja ja kannuja, tarjottimia, leipäkoreja ynnä muuta. Ruokailuvälineitä tai -astioita emme valitettavasti tilanpuutteen vuoksi voi asiakkaalle tarjota.

Hinnasto 2018

Voimassa toistaiseksi, päivitetty 15.1.2018
Kokous, 4 tuntia 200 €
Kokous, koko päivä350 €
Huonekalunäyttely tms. myyntitapahtuma (pl. kirpputorit) 260 €
Kirpputorit ja myyjäiset 380 €
Muistotilaisuus, 4 tuntia (muissa tapauksissa kts. juhlatilaisuus 8-24)220 €
Juhlatilaisuus (8-24) 400 €
Juhlatilaisuus (8-01) 450 €
Juhlatilaisuus (8-02) 500 €
Juhlatilaisuus, 2 päivän vuokra650 €
Juhlatilaisuus, 3 päivän vuokra750 €
Samppanjalasit, 12 kpl5 €

Salin vuokrista kirjoitetaan vuokrasopimuksia kaksi kappaletta, joista yksi jää asiakkaalle ja toinen Espoon VPK:lle.

Vuokra-ajat alkavat aina ensimmäisenä vuokrapäivänä kello 08.00, ellei toisin sovita. Kahden ja kolmen päivän varauksissa hiljaisuus tulee automaattisesti klo 02.00. Hiljaisuus on voimassa seuraavaan aamuun asti.

Esimerkki 1:
asiakas on varannut salin käyttöönsä kolmeksi päiväksi. Asiakas saapuu järjestelemään salia perjantaina kello 08.00, juhlapäivän ollessa lauantai. Lauantain juhla-aikataulun kulku päättyy siihen, että kello 02.00 mennessä vieraat ja salin vuokranneet henkilöt ym. apuväki ovat poistuneet kiinteistöstä ja piha-alueilta. Tämän jälkeen astuu voimaan hiljaisuus, joka jatkuu seuraavaan aamuun asti. Asiakas suorittaa oman osuutensa siivouksesta seuraavana päivänä kello 18.00 mennessä, jolloin salin avaimet luovutetaan takaisin kiinteistön valvojalle.

Esimerkki 2: Asiakas on varannut salin käyttöönsä yhdeksi päiväksi kello 08.00-24.00/01.00/02.00. Asiakas saapuu aamulla valmistelemaan tilaa, viettää iltapäivällä/illalla hyvät juhlat ja hoitaa siivousvelvoitteensa vuokra-ajan päättymiseen mennessä, jolloin sali luovutetaan takaisin.

Siivouksesta: Asiakkaalle siivouksesta kuuluu roskien vienti palokunnan roskikseen (pullot ja tölkit tulee kierrättää palautuspisteissä) ja keittiön siivous tiskauksineen. Salissa asiakkaan tulee pinota tuolit takaisin paikoilleen sekä pyyhkiä käyttämänsä pöydät.

VPK hoitaa pöytien pinoamisen takaisin varastoon ja pesee salin lattiat, eteisen sekä WC-tilat. Siivousvälineet tulevat VPK:n puolesta kuin myös WC-paperit, käsipyyhkeet ja roskapussit.

Huomio! Vuokrahinnasta 50 prosenttia toimii varausmaksuna, joka suoritetaan tilisiirtona tai käteismaksuna. Käteismaksuista kirjoitetaan kuitti asiakkaalle. Vain Espoon VPK ry:n kanssa tehdyt kirjalliset ja allekirjoitetut vuokrasopimukset ovat molempia osapuolia sitovia (tiedustelut eivät ole varauksia). Espoon VPK ry varaa oikeuden peruuttaa varauksen maksamattomien vuokrasummien vuoksi.

Tiedustelut

Varaustiedustelut voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen espoonvpk (ät) hotmail.com tai puhelimitse numeroon 040 5764393.

Kuvia salistamme

Esimerkkikuvat on kuvattu laajakulmaisella optiikalla. Tämä vääristää perspektiiviä siten, että tila vaikuttaa mittojaan suuremmalta kuvissa. Lattian vahaus suoritetaan muutaman kerran vuodessa, joten lattian kiilto voi vaihdella. Huomaathan myös, että voit suurentaa kuvat klikkaamalla niitä.Sivusto © Espoon VPK 

Valokuvat © Tuomo Savolainen

Salin valokuvat numerot 1 ja 10 @ Phesto Enock Mwakyusa