YleistäOsastotKalustoJuhlasaliYhteystiedotLinkit


Espoon VPK Esbo FBK 120 vuotta år

Osastot

Hälytysosasto

Palokuntamme hälytysosastoon kuuluu noin 15 jäsentä. Hälytysosastolla on harjoitukset maanantaisin klo 18.00- n. 20.00. Koulutuksesta vastaa pääasiassa palokuntamme päällystö ja alipäällystö. Hälytysosastolaiset ovat hälytettävissä henkilöhakulaitteilla sekä tekstiviestillä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Työ on vapaaehtoista, eikä siitä saa henkilökohtaista korvausta. Palokuntamme onkin tärkeä reservi Espoon aluepelastusorganisaatiossa ja meitä käytetään tarpeen mukaan.Jos olet kiinnostunut palokuntatyöstä, niin ota yhteyttä
 
    Itäinen Jokitie 1
    02770 Espoo
    espoonvpk (ät) hotmail.com

    tai tule paikalle maanantaina klo 18.00.

Nuoriso-osasto

Espoon VPK:ssa toimii aktiivinen nuoriso-osasto johtajanaan Raimo Savilampi. Nuoriso-osaston varajohtajana toimii Miikka Savilampi. Nuoriso-osaston kouluttajana toimii Suvi Riistama, jonka päävastuu nuorten koulutuksessa on ensiapu. Myös nuoriso-osaston johtajat sekä koulutusvastaava osallistuvat kouluttamiseen aktiivisesti. Nuoriso-osastoon kuuluu noin 25 nuorta. Mukaan pääsevät 10 vuotta täyttäneet tytöt ja pojat. Toiminta on nuorelle ilmaista.
   
Nuoriso harjoittelee samoja taitoja ja asioita kuin miehistökin. Lisäksi nuoriso käy leireillä ja kilpailuissa. Nuoriso-osastossa on palokunnan tulevaisuus, siispä 16 vuotta täytettyään nuoret yleensä kulkevat myöskin hälytysosaston harjoituksissa ja virallisesti liittyvät hälytysosastoon täytettyään 18 vuotta.Huom! Espoon VPK:n nuoriso-osaston harjoitukset alkavat tiistaisin klo 18.00.

Vuonna 2018 uusia nuoria otamme joukkoomme seuraavina tiistaipäivinä:


Pyydämme nuoria vanhempineen tulemaan paikalle jo klo 17.30, että ehdimme tutustua ennen harjoitusten alkua.

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset sähköpostiin espoonvpk (ät) hotmail.com

Tervetuloa!

Naisosasto

Vapaapalokunnassamme toimii kaksi naisosastoa, Lågan ja vuonna 2006 perustettu suomenkielinen ryhmä. Naisosastotoiminta alkoi jo vuonna 1929. Vv. 1985-2006 Låganin puheenjohtajana toimi Rakel Ekblad. Suomenkielistä ryhmää on johtanut Tuija Lasonen vuoden 2007 alusta lähtien.

Naisosasto tekee yhteistyötä palokunnalla palokunnan ja nuoriso-osaston hyväksi. Osaston toimenkuvaan kuuluu mm. erilaisten tilaisuuksien kahvitus, koulutustilaisuuksien muonitus ja kahvitus, hälytysosaston muonittaminen sekä erilaiset toimihenkilötehtävät palokuntanuorten koulutusleireillä. Varainkeruu tapahtuu pääasiassa muonittamalla koulutustilaisuuksien vieraita.Mikäli olet kiinnostunut naisosastotoiminnasta ja halukas liittymään joukkoomme, ole hyvä ja ota yhteyttä

    Tuija Lasonen
    puh. 0400 418148
    m.savilampi (ät) kolumbus.fi

VeteraaniosastoEspoon VPK:n veteraaniosaston tarkoituksena on ylläpitää palokuntatoiminnan perinteitä ja tarjota aiemmin aktiivisesti sammutustoiminnassa mukana olleille, nyt jo ikääntyneille mahdollisuus yhteiseen palokuntaharrastukseen. Veteraaniosaston tavoitteena on saada uusia jäseniä mukaan, joilla on vielä kipinä tähän harrastukseen.


Sivusto © Espoon VPK 

Valokuvat © Tuomo Savolainen