Juhlasali

Sijainti

Espoon VPK:n juhlasali sijaitsee Espoon keskuksen Muuralan alueella hyvien liikenneyhteyksien varrella historiallisella ja rauhallisella Pappilan seudulla.

Tietoja

Kiinteistö on rakennettu talkoovoimin alkaen vuonna 1961 ja se otettiin käyttöön vuonna 1963. Salissamme on vietetty lukemattomia juhlia jo siis yli 50 vuoden ajan. Erityisesti 2010-luvulla kiinteistön talotekniikkaa ja julkisivua sekä sisätiloja on remontoitu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Otamme mielellämme kehitysideoita vastaan asiakkaiden kokemuksien perusteella.

Varustus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Asiakas on varannut salin käyttöönsä kolmeksi päiväksi. Asiakas saapuu
järjestelemään salia perjantaina kello 08.00, juhlapäivän ollessa lauantai. Lauantain juhla-aikataulun
kulku päättyy siihen, että kello 02.00 mennessä vieraat ja salin vuokranneet henkilöt ym. apuväki
ovat poistuneet kiinteistöstä ja piha-alueilta. Tähän aikaan astuu voimaan hiljaisuus, joka jatkuu
seuraavaan aamuun asti. Asiakas suorittaa oman osuutensa siivouksesta seuraavana päivänä kello
18.00 mennessä, jolloin salin avaimet luovutetaan takaisin kiinteistön valvojalle.

Asiakas on varannut salin käyttöönsä yhdeksi päiväksi kello 08.00-
24.00/01.00/02.00. Asiakas saapuu aamulla valmistelemaan tilaa, viettää iltapäivällä/illalla hyvät
juhlat ja hoitaa siivousvelvoitteensa vuokra-ajan päättymiseen mennessä, jolloin sali luovutetaan
takaisin.

Asiakkaalle siivouksesta kuuluu jätteiden vienti palokunnan jäteastioihin (pullot ja tölkit tulee kierrättää palautuspisteissä) ja keittiön siivous (imurointi, moppaus ja tiskaus). Salissa asiakkaan tulee pinota tuolit takaisin paikoilleen sekä pyyhkiä käyttämänsä pöydät. Myös WC:n roska-astiat on tyhjennettävä. VPK:n valvoja hoitaa pöytien pinoamisen takaisin varastoon ja pesee salin lattiat, eteisen sekä WC-tilat. Siivousvälineet kuuluvat hintaan, kuten myös WC-paperit, käsipyyhkeet, käsisaippuat ja roskapussit sekä jätesäkit.

Vuokrahinnasta 50 prosenttia toimii varausmaksuna, joka suoritetaan tilisiirtona tai käteismaksuna. Käteismaksuista kirjoitetaan kuitti asiakkaalle. Vain Espoon VPK ry:n kanssa tehdyt kirjalliset ja allekirjoitetut vuokrasopimukset ovat molempia osapuolia sitovia (tiedustelut eivät ole varauksia). Espoon VPK ry varaa oikeuden peruuttaa varauksen maksamattomien vuokrasummien vuoksi.